20 de gener del 2011

Espectacle de titelles: Pas a pas Cap a la Pau


Save the Children, juntament amb la companyia de teatre ALAIGUA teatro, presenta al Palau Robert de Barcelona l’espectacle de teatre “Pas a pas cap a la pau” en el marc de la campanya Catalunya amb Haiti i en la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau.

Aquest espectable pretén apropar els infants i les seves famílies a la situació dels nens i nenes que viuen en context de conflicte armat i, especialment, la realitat dels nens i nenes soldats i la vulneració dels seus drets. Mitjançant diverses metodologies teatrals, “Pas a pas cap a la pau” vol aportar una mica d’esperança a les terribles conseqüències dels conflictes armats per a la infància, donant veu a una dona que ha sobreviscut a elles; així com fomentant el treball per a la pau al nostre entorn més pròxim.

L’espectacle “Pas a pas cap a la pau” forma part del programa “Promoció i defensa dels Drets dels Infants” que portem a terme a Catalunya. Per a més informació sobre el programa, piqueu aquí: http://www.savethechildren.es/proyecto.php?idproy=45

Públic destinatari: nenes i nens a partir de 11 anys, joves i adults.
Temàtica: Drets dels Infants; infància en conflictes armats; Nenes i nens soldats.

Inici: 30/01/2011 – 12.30h
Final: 30/01/2011 –13.30h
Lloc: Palau Robert. Passeig de Gràcia 107. BARCELONA
Entrada gratuïta


Per a més informació contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic: educacio@savethechildren.es