25 de gener del 2011

CONCURS RELATS DE VOLUNTARIAT


La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca el II Concurs de Relats de Voluntariat per promoure la idea que el voluntariat social val la pena! L’objectiu és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres. Es tracta d’una convocatòria oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària social.

Els relats s’han d’enviar a l’adreça web@federacio.net abans del 28 de febrer de 2011. Es lliuraran tres premis: un val de compra de 150 €, 100 € i 50 € per l’ABACUS pel primer, segon i tercer premi respectivament. L’acte de lliurament de premis es farà el proper 28 d’abril al Parlament Europeu de Barcelona (Pg. de Gràcia, 90), en el qual es llegiran també els 10 relats finalistes. La FCVS donarà a conèixer aquestes experiències publicant una selecció dels millors relats al blog Val la pena! durant l’any següent a l’entrega de premis fins arribar a la convocatòria de la propera edició del concurs.

Animeu-vos, Val la pena!

BASES DEL CONCURS


* La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social.
* L’extensió màxima dels relats és de 2.000 caràcters comptant espais, sense tenir en compte el títol.
* Cada autor podrà presentar només un relat.
* El jurat estarà format per persones coneixedores del món del voluntariat i del món literari i un representant del Consell Directiu de la FCVS.
* Es lliuraran tres premis: un val de compra de 150 €, 100 € i 50 € per l’ABACUS pel primer, segon i tercer premi respectivament.
* Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic i entitat on fan el voluntariat) a l’adreça web@federacio.net fins el 28 de febrer de 2011. De manera opcional es pot enviar una fotografia que il·lustri el relat.
* L’acte de lliurament de premis es farà el 28 d’abril de 2011 a partir de les 19h al Parlament Europeu de Barcelona (Passeig de Gràcia, 90), on es farà la lectura dels 10 relats finalistes.
* Una selecció dels millors relats es publicaran al blog Val la pena! http://blog.voluntaris.cat durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs.
* En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals dels concursants quedaran en un fitxer del qual és responsable la FCVS, podent exercir el dret d’accés, rectificació, cancelació i oposició a la FCVS.