7 d’octubre del 2010

Concert a benefici de l’ONG “Save the Children”



Ingrid Fuzjko Hemming &
Orquestra Simfònica CAMERATA XXI

Director: Tobias Gossmann

Divendres, 8 d’octubre
Auditori del Conservatori del Liceu
BARCELONA - C/ Nou de la Rambla, 88 (accés carrer Estel)
Aforament de la sala: 390
Hora: 20’30 h.
Preu-donatiu: 20 €



PRESENTACIÓ

Així com la nostra curiositat és infinita, els límits que en podem abastar són, si més no per comparació, força més reduïts. Per això encara mantenim la capacitat de sorprendre’ns quan, entre els milers de milions de vides anònimes, se’ns en presenta “una més” que, per ella mateixa, ja transcendeix. D’aquest anonimat forçat prové la història real de qui, a la seva madura edat, ha esdevingut un dels símbols nacionals del present al Japó.

L’oportunitat de l’Orquestra Simfònica CAMERATA XXI de compartir escenari amb Ingrid Fuzjko Hemming l’any 2009 va esdevenir l’inici d’una relació professional que es va consolidar amb els reeixits concerts conjunts al Japó, amb un públic de gairebé deu mil persones signant una crítica entusiasta unànime.

Avui, aquesta relació transcendeix l’àmbit artístic, possibilitant una complicitat que s’ha concretat en noves formes de col•laboració i de gratitud mútua. Ingrid Fujko Hemming ha fet un forat a la seva atapeïda i complexa agenda: actualment a Philadelphia i després a París, arriba a Barcelona i Tarragona per oferir recitals i concerts, i per a enregistrar un CD amb l’Orquestra Simfònica CAMERATA XXI durant la primera setmana d’octubre. I d’aquí, directe a Berlín abans d’aterrar a Lituània.

Tot plegat, una oportunitat per mirar pel forat del pany una artista que, ben lluny de la mediocritat intel•lectual, reflexa integritat en posar el seu talent al servei dels valors més transcendentals.