17 d’agost del 2010

Ens la juguem o ho canviem?


Aquest és el títol de la Campanya que acaba de llançar la Plataforma d'Infància per a la mobilització contra la pobresa infantil amb l'objectiu de sensibilitzar i recollir propostes que es presentaran posteriorment al Govern espanyol.
La taxa de pobresa infantil a Espanya és alta i de caràcter més crònic que la pobresa adulta. Un de cada quatre nens a Espanya, el 24% segons Eurostat, sofreix algun tipus de pobresa: infrahabitatge, qualitat de l'educació, sanitat ineficient, atur de mares i pares... A més, les polítiques públiques no han aconseguit eradicar aquestes situacions. Per tot això la Plataforma d'Infància acaba de llançar la campanya: "Ens la juguem o ho canviem?", per a mobilitzar a tota la societat espanyola sobre la situació de la infància a Espanya i promoure accions per a lluitar contra la pobresa infantil i eradicar-la, a més de dirigir-se al Govern amb propostes concretes.

La Plataforma d'Infància recomana dotar d'un major pes a la pobresa infantil en l'agenda política, contemplant-la de forma especial i coordinada en el pròxim Pla Estratègic Nacional d'Infància i Adolescència i en el Pla Nacional d'Acció per a la Inclusió Social, conforme al informe d'Aplicació de la Convenció sobre els Drets del Infant a Espanya.

Com participar en aquesta campanya?

1.Aportar una idea a la web de la Campanya
2.Sol·licitar una postal i enviar-la amb propostes a Plataforma d'Infància (C/Escosura, Local 2. 28005. Madrid)




























Obtener Adobe Flash Player





3.Enllaçar la pàgina amb banners en la vostra web, bloc, xarxes socials 2.0, mail...
4.Descarregar els materials de la campanya i organitza un taller per a nens i nenes